Сакаш да си DJ?

Радио KISS FM Македонија ви ја нуди таа можност.
Пуштајте ги ваши омилени песни,
водете емисии а за возврат ќе ве слушаат 5000+ слушатели од Цел свет!

Дневна музика и емисии

Дневна доза музика и емисии

EX YU Македонски забавни песни. Водите ваши емисии на радио KISS FM. Радиото постои веќе 18 години и благодарни сме и задоволни од нашите верни слушатели.

Ноќни емисии и тивка музика

Ноќни емисии и тивка музика

Исполнување на музички желби и поздрави на слушателите на радио KISS FM во ноќните часови од 22 часот па се до утринските часови. Возможен е и автоматски DJ.