YU - Турбо Фолк Радио

Нема повеќе потреба од пребарување на радио станици и музика, сето тоа на едно место.

Shoutcast Streams

ShoutCast.mk нуди услуга за аудио стриминг преку интернет за физички и деловни корисници. Погодна е за пренос на настани во живо преку интернет, за радија. Нудиме комплетно решение, вклучувајќи аудио/видео опрема за снимање, соодветен хардвер и софтвер, и конекција за емитување преку интернет

Icecast Streams

ShoutCast.mk нуди услуга за авидео стриминг преку интернет за физички и деловни корисници. Погодна е за пренос на настани, концерти во живо преку интернет, за ТВ Компании. Нудиме комплетно решение, вклучувајќи аудио/видео опрема за снимање, соодветен хардвер и софтвер, и конекција за емитување преку интернет