Радио МРЕЖА

Нема повеќе потреба од пребарување на радио станици и музика, сето тоа на едно место.

„МРЕЖА-МЕДИА"-СКОПЈЕ

"Сопственик, веб дизајнер и главен уредник и раководител на финасиски сектор"
Славчо Ципушев
"Сопственик , главен веб дизајнер и раководител за техничка подршка"
Александар Ристовски

интернет кабловска тв канали

Услугата интернет кабловска ТВ канали им е овозможена на сите корисници со еднократтен годишен надомест да гледаат преку 5000 тв канали и преку 2000 филмови

Аудио стриминг

Услугата за аудио стриминг преку интернет за физички и деловни корисници.

30 дена гаранција за квалитет

Ви нудиме можност да се уверите во стабилноста на нашите сервери. Доколку не сте задоволни со услугата уплатената сума ќе ви биде вратена..

видео стриминг

Услугата за видео стриминг преку интернет за физички и деловни корисници..

ВЕБ ХОСТИНГ

ShoutCast.mk користи стабилни, брзи и безбедни веб хостинг сервери со NVMe дискови за екстремнa брзина на Вашите веб страници

Backup

Неделен/месечен бекап и бесплатно враќање на бекап